top of page

Caissa Chess Club Hong Kong Group

Public·40 members

online játékélmények és közösségi beszélgetések

Sziasztok! Mostanában egyre többször gondolkodom azon, hogy az online játékfelületeknél mi adja a valódi élményt: a sok funkció, a vizuális világ, vagy inkább az, hogy milyen emberekkel lehet közben beszélgetni. Ti mennyire figyeltek arra, hogy egy közeg mennyire közösségközpontú? Én sokszor azt érzem, hogy a jó hangulat és a természetes beszélgetések sokkal többet adnak, mint maga az aktivitás része. Kíváncsi vagyok, nálatok mi alapján dől el, hogy maradtok egy helyen hosszabb ideig, vagy inkább tovább keresgéltek új élményeket?

10 Views

Én az utóbbi időben több különböző online felületet próbáltam ki, mert szeretek játszani és mindig érdekel, hogyan változik a közösségi hangulat egyik helyről a másikra. Nekem az tetszik, amikor könnyű beszélgetni másokkal és közben felfedezni új lehetőségeket, nem pedig csak ugyanazt ismételni. Sok helyen olvastam különféle visszajelzéseket, például

kapcsán is sokan a felület sokszínűségét emelik ki, ami szerintem fontos szempont. Én inkább az élményre és a társas interakciókra figyelek, mert így minden alkalom frissebbnek és változatosabbnak érződik, és nem válik monotonná a folyamat.

bottom of page